18 January 2012

två väggar i Lund

såhär ser två väggar av mitt rum ut. Sett från olika platser inuti rummet. Photobucket sådär ser till exempel mitt rum ut om man ligger och tittar från sängen. Lite tomt på pynt, jag har inte vågat fixa i ordning det för mycket eftersom jag bor inneboende, men! jag försökte pimpa det med en ljusslinga med röda blommor, en hop med pappersduvor som skär sig lite halvt mot den hudfärgade tapeten, och en klänning jag oftare ser hängandes på en galge än på mig.Photobucket
 och narcissisten inom mig hängde några teckningar jag själv gjort på väggen. Men pa andra sidan fönstret hänger en himla fin julklapp jag fått av min fantastiska Minna. Det är en affisch ritad av Tove Jansson och jag har försökt klura med både Minna och min syster, de två bästa muminexperterna jag vet, över vilken bok den kan komma från.  Jag börjar fundera på om det kan vara småtrollen och den stora översvämningen? Och bredvid den hänger en pärlplattemumin jag fick av min systers pojkvän, han är himla bra på det där med pärplattor, i deras kök hänger en hel bunt med massa olika pärplattemotiv!

4 comments:

 1. Mycket fint dekorerat, särskilt barnkalasbården ovanför spegeln som matchar indianfjädrarna väldigt vackert /ernst. jag skulle gärna vilja se det i verkligheten någon gång.

  ReplyDelete
 2. Nej jag klarar inte av det här, jag försöker hushålla med utropstecknena men jag känner mig så hård och kall utan ett mjukt och varmt ! i slutet så tänk dig det istället för den där torra punkten.!

  ReplyDelete
 3. tack, jag blev nästan lite stött först när jag läste det. Som om du inte menade allvar, liksom. Men nu är ju allt bra igen! Klart du ska få se det i verkligheten!!!!!

  ReplyDelete
 4. alltså vilken ljuvlig rosettgirlang!!

  ReplyDelete

The definition of madness