29 October 2009

Förhoppningar (om regnbågar)

Photobucket
Förut skrev jag ett långt inlägg som slutligen verkade väldigt tonårsaktig med en kärleksförklaring till min favoritman. (det var precis vad det var) Men jag tänkte försöka låta bli med att tråka ut de få som läser min blogg, så kanske räcker orden: Eufori, oförståeligt, tårar, Conor Oberst, tålamod, för att beskriva Bells känslor inför den 19 november. Det är det datumet då min fantasivärld kommer att kollidera med verkligheten, vad som helst kan ske.
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

4 comments:

 1. öoasJIHFDGHDIJSAÖKjehdgvsbahnads

  JAG SKA MED DIT
  mitt hjärta hoppar till varje gång jag tänker på det
  åh
  vi borde verkligen ta tag i det här med att prata med varandra någon gång
  åh så fånigt, nu gråter jag...igen... Älskade, älskade Conor Oberst

  ReplyDelete
 2. Haha jag vet, jag är också där förstår du. Har varit i någon slags trans enda sen jag fick reda på att jag skulle få se. ho-nom. med eg-na ög-on. Är det dagen jag dör, så dör jag fulländad och jävligt och förbaskat lycklig. Vem ska du dit med?

  ReplyDelete
 3. Jag tvingar med mig Sara...Känner ingen som är lika hänförd (läs: besatt) av Conor Oberst som jag, haha! & Sara kan intyga folk att jag inte är helt störd bara för att jag beter mig stört.

  ReplyDelete
 4. Det är för att du inte känner mig. Haha ne, nu ska vi inte starta någon jag-är-mest-besatt-tävling. Det är aldrig bra! Jag är säker på att det kommer bli lika episkt för oss båda!

  ReplyDelete

The definition of madness