30 March 2010

I got mail

Photobucket

Photobucket

Another anonymious mail. I can only sense who sended me this gift, it arrived at the right moment (and the right place, just below Austraila) because I was both nasueous and tired when I got home from school but this made it all go away.

4 comments:

  1. Jag slår vad om att du har en jätte hemlig beundrare, som är jätte mysterisk och anonym och gillar dig väldigt mycket fast hon har svårt att säga det ordentligt så hon skickar fåniga brev med nostalgiska berättelser, spets, och där hon med inringade ord från stympade, gulnade sidor från Shakespeares "Kung hendrik den sjette" fumligt försöker förklara hur mycket hon tycker om hur din underläpp rör sig när du pratar och dina fräknar och din tjocka, poetiska mascara. ... Men jag har då ingen aning vem det kan vara.

    ReplyDelete
  2. Det där var ungefär det finaste jag sett! Spetsen och de inringade orden och kassettbandet, och framförallt fisken. Så himla fint!

    ReplyDelete
  3. Åh, Bells, jag blir så glad när du är glad. Du är så förskräckligt fin att jag önskar att jag kunde ge dig något mer. För mig är det en gåva att ge, även om det uttrycket är nött i kanterna. Vi borde leka någon dag, så jag kan titta på din underläpp och peka på moln som ser ut som roliga saker~

    ReplyDelete

The definition of madness