24 January 2011

miss moaning

Photobucket

8 comments:

 1. jag älskar den lilla båten. fantastiskt fint!

  ReplyDelete
 2. Du var med i mitt drömmande i natt; det var om någon utställning som vi båda hade sökt om att vara med i (typ ungdomens vårsalong), och du blev antagen med en serie skuplturer, eller glaserade lerfigurer, som var jättefina.

  ReplyDelete
 3. Ha! Jag känner mig rörd, hedrad, eller vad man ska kalla det. Smickrad? och vilket sammanträffande, jag lämnade precis in mina prover till vårsalongen - var det bara ett sammanträffande att du drömde om det, eller har du också sökt in? Och tack så hemskt mycket, för att du har ett sådant förtroende om mig vad gällande glaserade lerfigurer, jag tror aldrig att jag har glaserat några lerfigurer dessvärre. Hoppas du inte blir besviken nu...

  ReplyDelete
 4. Haha - läskigt! Men jag har nog sett om det någonstans på facebook, vet att det är inlämningstider nu, och så dök det upp från bakhuvudet när jag sov. Jag har inte tänkt på att lämna in nåt i vår, men var med i salongen för några år sedan. Är det fotografier eller teckningar du lämnat in (om det nu inte är några lerfigurer!)?

  ReplyDelete
 5. åh, det var inte förra året då? För då var jag med. tänkte det kunde vara fint och säga att man har haft en utställning ihop. Skrock. Jag lämnade faktiskt bara in teckningar den här gången, och - lite origami som jag lärde mig timmarna innan deadline, ungefär. Det blir spännande att se vad de gör med det hela!

  ReplyDelete
 6. älskar denna bilden bells! du är så otroligt fantastiskt duktig. oh och du ska måla i min blivande walk-in-closet!!

  ReplyDelete
 7. Lika fantastisk bild som alltid, så fint.

  ReplyDelete

The definition of madness