10 April 2011

eieara

För några dagar sen tog jag en promenad med hund, kamera och stativ. Den här saliga blandningen av rastlösa själar och tekniska prylar visade sig inte vara särskilt lyckad, eftersom min hund råkade välta mitt stativ, med kameran på. Det hela resulterade i en trasig kameradisplay som numera bara visar ett obegripligt gåtfullt mörker när man helst vill att den ska visa något annat; en bild på en skamsen hund, till exempel.
Hur som helst så fungerar resten av kameran minst lika bra som den gjorde innan, så det har blivit lite utav en utmaning att fotografera numera - därav är vissa av de kommande bilderna inte särskilt imponerande, men jag vill låtsas som att det ligger en viss charm i att hitta de olika virrvarr som samlats på (minnes)kortet, fast sådär i efterhand då.


Photobucket
Eftersom det var ukm den här helgen, så tog jag med några utav mina bästa vapendragare att anlända tillsammans med.
Photobucket

Photobucket
Julia, den skalden, som förresten också är en av mina högst användbara kumpaner, satte av mot scenen på kulturvinden för att läsa ett par fenomenala texter som hon skrivit själv. Vi övriga stod längst bak och bröstade upp oss likt tuppar av stolthet.
Photobucket
Jesper var kvällens bästa värd, helt klart.
Photobucket

3 comments:

  1. Där mår ASOS Leather Cobalt Blue Twist Lock Vintage Style Satchel bra. Där bara mår hen.

    ReplyDelete

The definition of madness