12 November 2011

Feministiskt forum, Malmö 12-13 nov

Jag tog Carl och Maja under armen och tillsammans åkte vi hit. Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Kameran användes flitigast i barn-och pysselrummet, det är absolut konstaterat. Men förmiddagen spenderades för vår del i Sofielunds folkets hus. Även om vi må ha varit lite för bakfulla för att äta frukost med Gudrun i den tidiga gryningen, så fick vi hur som helst i alla fall uppleva den fantastiska stämningen bland besökarna, föreläsarna, och arrangörerna. Ett hett tips till er som tror att ni fortfarande hinner, det håller nämligen på imorgon, söndag, också. Till klockan sex på kvällen. Här är länk och sådär.

4 comments:

 1. åååh det där såg så himla fint och mysigt ut. barnen! särskilt det rödhåriga! och feministisk kreativitet. tyvärr blir bakfulla dagar alltid som dom själva vill - på efterfesten i fredags bestämde vi oss för att vi skulle cykla till skrylle-skogen dagen därpå - och eftersom vi vaknade till strålande solsken så gjorde vi det också. därför blev det inget feministiskt forum för mig. men å andra sidan en cykeläventyr som hette duga.

  ReplyDelete
 2. HEL-LUGG HEJ FIN NÄR HÄNDE DETTA?

  ReplyDelete
 3. Edvin: Eller hur!!

  Sofia: Aschdå, men då blev det ju en bra lördag ändå i alla fall. Jag har ännu inte besökt Skrylleskogen, men jag bildgooglade den och efter det vill jag absolut ta mig dit någon gång snart.Och ja, det rödhåriga barnet. Jag trodde jag skulle smälla av när jag såg henne!

  Olga: Helluggen är lite halvt sned och spretig och märklig. Den ser annorlunda ut för var dag som går då jag har en tendens att klippa lite i den varje dag, (det är förresten så den kom att bli en hellugg från första början)

  ReplyDelete

The definition of madness