02 October 2012

istället för bloggkvalitet: dess diametrala motsats

arrhhhgguurrrggellll har varit på bokmässan och upplevt så många storheter att jag blivit alldeles matt av all starstruckedhet. Dessutom har jag, passande nog, såhär i början på månaden och allt, lagt ned ca halva mitt studielån på böcker och annat bokmässedylikt, som typ, alkohol för tre nätter = bra gjort (y)

 top tre bra saker som hände under bokmässehelgen:

 3.
 Jag åt äpplen och snackade ålklubbning med Edward Blom. Han visade mig vilket grepp man ska lägga om en ålhals för att den inte ska sprattla för mycket under dödsryckningarna = matnyggigt. (skrock)

 2.
 Jag SÅG Don Rosa (!!!!!) Ah - Stod ca tre och en halv meter från den lilla mannen med skrattrynkorna och de runda glasögon och folk stod i en jä-hä-ttelång kö för att få sina minuter med geniet och jag bara kände alla mina barndomsdrömmar gå i uppfyllelse och stod och tittade och tyckte det var nog och kände mig ungefär sånhär inombords:1. Alla människor man alltid velat träffa på riktigt som man fick träffa på riktigt och inte riktigt visste hur man skulle agera framför och mest bara ville kasta sig över och sånt.


2 comments:

 1. Vad var nummer ett?

  Don Rosa är ju fan tungt!! Vet inte hur många timmar jag ägnat åt att läsa hans serier och vänta på nästa kallenummer för där kommer andra halvan av följetongen osv osv. Min favvo är den när de är i Indien och Kalle och farbror Joakim irrar runt i några slags labyrintiska underjordiska gångar fyllda av fällor som leder fram till massa juveler. Läste sönder den tidningen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. oj, råkade göra en luring och skriva sista punkten som trean. fel av mig. och - vad roligt att det är din favorit, det råkar vara min med! haha. exakt den faktikst. och så den från klondike...

   Delete

The definition of madness