27 March 2011

Gif Created on Make A Gif

Jag har väl gått och blivit lite skojfrisk efter det där tretimmarstoddyspexet från Lund sen i fredags. Och påtal om Lund så sitter jag och sliter mitt hår framför studera.nu och bara önskar att det vore lättare att veta precis vad det är jag vill bli. Till mina föräldrar säger jag att I plan to be forgotten when I'm gone.

4 comments:

 1. Man har gjort sig förtjänt av ett slackerår efter tolv års skolgång. Plugga nåt lagom chill som verkar lite kul.

  ReplyDelete
 2. Ha! (jag har läst foto i tre år, jag förtjänar inte ett extra slackerår) Men jag är jättesugen på att börja plugga, can't wait.

  ReplyDelete
 3. Studera det du tycker verkar mest spännande. Det är det bästa sättet att börja, tycker jag. Att veta vad man vill bli är inte nödvändigt för att börja, (trots vad regeringen antyder med sin utbildningspolitik) och när man väl bytt miljö och tvingas använda sin hjärna på nya sätt så är det mycket lättare att komma till såna där insikter.

  ReplyDelete
 4. Ja, det är ungefär den taktiken jag hade tänkt att köra på också. Plugga fristående kurser ett år och känna efter under tiden. Men jag är bara så galet otålig nu. Vill komma iväg. Inte en särskilt sällsynt känsla bland människor i min ställning, kan jag tänka mig!

  ReplyDelete

The definition of madness