06 May 2011

en onsdag av trams

Photobucket

Photobucket

PhotobucketPhotobucket

Photobucket


Det var onsdag för några dagar sen, så jag och Simon tog oss an en företeelse som har kommit att bli riktigt traditionell i vår livsföring; Vi ses hos honom och äter något vi tycker väldigt mycket om, (den här gången blev det vegetariska piroger med mozarella!) tittar på gabba-gabba och tramsar oss. Idag invigde vi dessutom en ny punkt på schemat: att sitta på balkongen och observera människor som går vätterstrandlängan. Särskilt analyserar vi svenskens asocialitet, och hur svensken går till väga när den tvingas möta en annan person under sin promenad. Det bästa alternativet är tydligen att vara fruktansvärt intresserad av att titta på husen som ligger åt sidan - så man helt slipper ögonkontakt med personen man möter.
Så där satt vi och provade olika sätt att se allvarlig ut på, ända tills jag var tvungen att ta buss numer 101 hem.

4 comments:

  1. Jag brukar också bli sådär fruktansvärt intresserad av sakerna längs vägen men så skäms jag och kollar på personen jag möter istället på, ett även det, pinsamt sätt. Tror jag.

    ReplyDelete
  2. CITYGODIS KICKAR ASSSSSSSSS!!!! (alternativt är billigare än hemmakväll men har egentligen inte lika bra utbud)

    ReplyDelete
  3. min favoritgodisbutik är ändå, och kommer nog alltid vara, godishuset. En slant dyrare visserligen, men dom är så jäkligt trevliga där att man aldrig känner sig dålig för att man handlat upp sina sista csn-pengar på godis. Dessutom har dom ALLA walkers-kolor. Nom

    ReplyDelete

The definition of madness