16 June 2011

Två dagar efter studenten tänkte jag och de mina att det skulle sitta bra med en liten söndagsutflykt till Gunillaberg, som är en herrgård från 1600-talet, uppförd av jönköpings dåvarande landshövding Johan Printz. Numera används däremot gården som en för allmänheten öppen trädgårdspark och kulturcentrum.
Att, sådär två dagar efter studenten, ens ta sig upp ur sängen och släpa sig ur hemmet innebar för mig en ganska mödosam förpliktelse, således var jag mer än smärtsamt tacksam över alla de (mjuka)djur jag kunde komma över att klappa på. Det första stoppet på utflykten blev solande katt.


Photobucket


Photobucket

Photobucket
Passiflora (eller passionfruktsblomma)
Photobucket

Photobucket

Photobucket

Vit duva - student. Oerhört symboliskt.Photobucket


Sedan fick vi syn på _hästarna_. Ett ålderstiget hästpar utgjorde min lycka för resten av dagen, och jag vet inte hur länge jag stod och pratade med dem.
Photobucket

Photobucket

Photobucket


Hade bergis kunnat stå där i evigheternas evighet, amen.
Photobucket

make an avatarOch innan vi for hem så besökte jag en oerhört kitschig toalett som fanns i den avliden Printz:ens residens

3 comments:

 1. Sådär apropå vit duva, så såg jag också en för några dagar sedan. Den var hur fin som helst. This is a sign, I'm tellin' yah.

  ReplyDelete
 2. Åh fina nordsvenskar. Jag såg en konstig duva idag, det var varken en skogsduva eller turkduva och jag tror inte det var en ringduva... sedan tar min duvkunskap slut.

  ReplyDelete
 3. poppare..
  hoppas vi syns på bongo snart. saknar dig :) <3

  ReplyDelete

The definition of madness