10 April 2012

Påsk på bästkusten

I år firade jag som vanligt påsk på Tjörn
Photobucket Där man får ta igen sig på soffan Photobucket Äta stora påskmiddagar med hela släkten och introducera sig som syrrans pojkvän Photobucket Photobucket Klappa på sin arton år gamla katt som man älskar så högt och dyrt och som man aldrig, aldrig vill släppa taget om och som man kanske till och med gråter en liten skvätt över då och då när hemlängtan slår som värst Photobucket Spela carcassone som om det vore jul igen Photobucket Photobucket Med världens bästa kusiner som man alldeles för sällan träffar för att de bor i Dalarna Photobucket dela det fotografiska intresset med syster, kusin och Gustav Photobucket Göra klassiska rådjursklöve-gangsta-tecken med bror min som numera är bosatt i Göteborg Photobucket Gå på promenader vid havskanten i kvällssolen Photobucket klappa på en Frippehund Photobucket Avundas sin bror och förbanna de gener som låtit stanna hos bara honom som till exempel vita tänder och skägg Photobucket förundrat instämma när en av kusinerna påpekar att molnen ser ut som en brännmanet när solen tittar ut bakom Photobucket Titta på när en syster utför brandövningar Photobucket fotografera samma syster när hon tar igen sig mot en fantastisk bergsvägg Photobucket eller också fotografera henne när hon sitter med en viss bror och en viss harig hund. En harig hund som förresten stirrar skräckslaget åt mitt håll eftersom jag står precis bredvid en öppen eld med en massor av rök (min hund är förskräckligt, EXTREMT rädd för rök och eld och beter sig som om hela världen håller på att gå under så fort hon är i närheten av minsta lilla röksvamp) Photobucket ta igen sig och äta lite kakor och dricka lite kaffe Photobucket Spela kapitalistspelet som alltid varit en av de centrala delarna i våra, (vi kusiners) kvällar tillsammans; monopol (efter många år av den gamla versionen med chans-kort som "du har vunnit andra pris i en skönhetstävling, inkassera kr.200" har vi nu uppdaterat oss med en lite mer modern världsomfattande upplaga med bankkort)Jag och Karin började med en rivstart och gick direkt till gå och roffade sedan åt oss Aten. Photobucket Men lite senare åt natten hitta enklare saker som gör en precis lika glad som att få köpa norrmanstorg (eller i det här fallet; Montreal) Photobucket Photobucket

7 comments:

 1. älskar att du älskar din katt så mycket. himla mysiga bilder alzo, jag längtar dit lite då och då. hoppas jag kan komma på besök snaart igen.

  ReplyDelete
 2. Jag spelade också monopol i Påsk. Jag fattade inte vinkeln, köpte allt på en gång och förlorade så jag satt och tröståt mit påskägg och lekte bank istället. Tänk om pengarna hade lika fina färger på riktigt, då skulle jag bli glad. (Och alla bilder är hur fina som helst och den sista bilden skrattade jag åt tyst för mig själv håhå)

  ReplyDelete
 3. Så underbart! Får sån Tjörn och mousin längtan!

  ReplyDelete
 4. sv. jo men visst har jag gjort det! tackar tackar!

  ReplyDelete
 5. /tenminutedream menar jag såklart hehe

  ReplyDelete
 6. svar: lätt! ge mig nån bild som du vill att jag ska utgå från så ritar jag ett porträtt!

  ReplyDelete
 7. vilka mysiga bilder men främst underbar katt!

  ReplyDelete

The definition of madness